.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

lördag 18 december 2010

Del 3 av Panfujulen 2010 och en liten bild ^.^

Hej ^^
Jag har nyss laddat ner PhotoScape 3.5! Den fungerar jättebra! Jag tror att Emely101 använder det programet när hon gör sin header, för hennes header blir alltid jättefin!
Några blogg tips:

http://www.pandakul.blogspot.com/: En jättefin blogg som Emely101 skriver på. Hon har kommit 3:a i bloggstaffeten, som jag också har gjort! Fiiiin header. Är säker på att den är gjord i PhotoScape.
http://www.klaracoolsblogg.blogspot.com/: En jättefin blogg. Hon gör fina bilder och jag som känner henne på riktigt vet att hon är ett datageni! Hon är världs ducktig på att skriva bra. Hon målar också väldigt fint både på riktigt och i datan ^.^ Hon har också kommit 1:a i bloggstaffeten.
http://www.lomise.blogg.se/: Lomise (Louise) skriver jättebra på sin blogg. Hon har en rätt så fin header och hon målar fint i datan. Hon skriver roligt i sin blogg, så man kan aldrig få nog av bloggen. Hon har kommit 1:a i bloggstaffeten.
http://www.panfustars.blogg.se/: Dem har världens finaste header! Den rör sig, och den glittrar och......! Dem skriver roligt och dem har också kommit 1:a i bloggstaffeten!

(HAR ALLA TYP DET XD! Alla mina favvobloggar har varit med i bloggstaffeten nån gång O.o! Men såklart det. Dem är ju jätteduktiga på att skriva! Jag har också kommit 3:a i bloggstaffeten.)

http://www.blog.panfu.se/ Inte så mycket att säga om denna blogg... Jag kan inte skriva allt jag tycker om denna blogg! Deeen är bara såååå bra! Fint av allting, inga stavfel typ, snygg desing, roligt skriv xD! Du har säkert besökt denna blogg, vaa?

Aja, det var det. Ska skriva sagan nu. Ha en trevlig lässtund! ^.^

DEN 18 DECEMBER 2010!

Flora flög upp ur sängen med ett leende på läpparna. 6 dagar kvar till julafton! 2 dagar till jullovet! Lördags mys! Julkalender! Jiipiiee! Hon tjoade så det hördes i hela huset. Floras mamma och pappa kom nedrusandes från trappan.
-Men Flora då! Vad har det tagit åt dig? sa mamma surt.
-Du kan ju inte vecka oss klockan 6:30 på morgonen på en lördag! instämmde pappa.
-Men hallåååå! Det är 6 dagar kvar till julafton, 2 dagar kvar till skolavslutning och lördagsmys idag! tjoade Flora glatt.
-Men för det behöver du inte skrika, sa mamma bittert.
-Vi går och lägger oss igen, sa Floras pappa och började gå upp för trappan.
Flora slängde på sig sina kläder, åt frukost och innnan hon gick ut skrev hon ett SMS till Elvira.

"Happy Saturday!
Have a fun day, Elvira!
MVH Flora"

Hon la telefonen i fickan och började gå mot slottet. I dag ska det vara julklappar under den stora granen där, så stod det i alla fall på informationsbladet Flora hade fått av Elvira.
När hon var framme fick hon ett SMS, hon trodde det var från Elvira men det var från hennes mamma.

"Hej Flora, gumman.
Du måste sova över hos en kompis idag.
Pappa och jag ska åka på en resa och du får inte vara hemma i huset själv!
Kram mamma.
P.S Sov över hos Elvira eller Destiney."

Flora tänkte att Elvira faktiskt var på semester i Malmö och Destiney var dagen lång och shoppade. Då kom Flora på att i Kamarias slottstorn kunde man sova om man var hemlös. Och Flora var "hemlös" i en dag och en natt! Flora gick in på slottsgården. Alla medborgare i Bollyland hade 1-6 pressenter, beroende på hur snäll man varit. Flora hade fått 4 pressenter. Hon satte sig under granen och började öppna dem. Eftersom man fick dem i förskott!

I en fanns det en grå-vit nallebjörn. I det gula avlånga paketet fanns det en gitarr, i dem blåa paketen fanns det 2 dataspel.
Det började bli kväll nu och Flora smög sig till Kamarias torn.
Hon la sig ner och suckade innan hon sommnade in i en djup sömn på den mjuka mattan. Hon vaknade med ett ryck av ett skrik så högt och blodisande...

Braa va?
En liten julbild till alla läsare ^^
Hihi, fin va? I Photoscape kan man redigera, göra och sånt med olika bilder! Det är jättelätt att använda!

Have a Merry Christmus and a happy Saturday! See u!1 kommentar:

  1. DU FÅÅÅÅÅÅR INNNNNNNNNTEEEEEEEEEE SLUUUUUUTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

    SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥