.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

måndag 26 april 2010

Del 8, Bonez


När jag kom fram till sjukhuset kom en doktor fram och tog Kamaria. Vad har hänt? sa han oroligt. Jag vet inte riktigt, det enda jag vet är att hon sa något om stor spindel och blödde hemskt, sa jag. Okej, vi tar hand om henne, sa doktorn. Jag lämnade sjukhuset och gick till ladan för att hälsa på Pokopetsen men där var ju Bonez och vid hans sida var spöket och Townsend!
Hej Flora, sa Bonez ondskefullt. Vad kul att se dig, la han till. Nu har vi dig, sa spöket. Jaa, vi har dig, sa Townsend. Bonez Townsend och spöket hoppade på mig och band fast mina händer med ett rep. Det blir sista gången du besegrar mig, skrattade Bonez ondskefullt. Du har räddat Pokopetsen, du har räddat big footen men du kommer inte rädda Kamaria, sa han. Dom bar mig upp på vulkanen och band fast mig på ett av trädstolparna. Du ska kastas i lavan så du inte kan besegra mig en gång till, skrattade Bonez ondskefull.
Då fick jag nog! Jag skrek och drog i repet och till slut gick den av. Jag kastade mig upp, men Townsend fick tag i mig och drog mig ner. Han band fast mina händer med ett extra starkt rep den här gången. Om vi inte klarar att döda dig får vi stänga in dig så du aldrig kan besegra mig igen, röt Bonez. Du kommer inte undan med det här, skrek jag. Jodå, skrattade Bonez ondskefullt. Dom bar mig in i skåpet i omklädningsrummet och in i grottan till maskinrummet och tog maskinrummet (som var som en hiss) upp på berget. När vi var uppe på snöberget kastade dom ut mig utan att dom band loss mina händer. Ahhh, skrek jag när jag rullade hand löst neråt.

Fortsättning följer...../Flora:)

3 kommentarer:

 1. Så spännande!! Jag är dit största bloggfan!! Jag heter lillan157 i panfu!

  Kram lillan157

  SvaraRadera
 2. Så himla spännande!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Tack sååå jättemycket!! Jag älskar att upp täka nya bloggfans! Vill du träffa mig i Panfu skriv bara tid, dag, och så vidare!

  /Flora:)

  SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥