.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

söndag 14 mars 2010

Det mystiska fjället, Del 2 Dektertiv

Hur, sa jag till sjuksköterskan. Hon sa bara: Det vet du redan. Va! sa jag. Jag sprang hem och tog på mig mina detektivkläder. Sen sprang jag till grottan. Men jag kom fortfarande inte på hur koden skulle vara. Jag tog fram min mobil ur fickan och ringde Emely. Jag: Hej det är Flora! Emely: Hej Flora! Jag: Kom till omklädningsrummet nu! Emely: Okej!
Jag sprang ut ur grottan. Och där stod Emely med sitt mörkbruna lockiga hår och sin klänning. Hej Flora, sa Emely. Hej Emely, sa jag. Varför skulle jag komma hit, frågade Emely. Jag berättade för Emely, och när jag hade berättat klart vart hon helt stum. Sen sa hon: Bevisa det då! Hon såg ju mina detektivkläder men hon trodde inte på det ändå. Vi gick till sjukhuset och jag visade henne men det var ändå inte tillräkligt. Sen gick vi in i grottan. Då trodde hon på mig! Jag gav henne min andra detektivdräkt ( för jag hade två). Vi kom till slut in i dörren och där fanns....

Fortsättning följer.....

2 kommentarer:

 1. Hej kan vi mötas på panfu imorgon klockan tre på stranden inte karbiska. Då kan du få träffa mitt husdjur. Skirv på min blogg helst tidag om det går!

  SvaraRadera
 2. Hej Flora...
  Jag undrade bara...Hur man få en sån där röstning du har där det står!
  Vad saknas på min blogg?
  Gadets.
  Hjälp om panfu.
  Inlägg och röstningar.
  Bilder.
  Inget speciellt.
  Hur får man en sådan?
  /william568 och Mini568

  SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥