.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

söndag 21 mars 2010

Hopp och klä

Hej! Idag har jag prövat två spel på en hemsida som heter http://www.girlsgogames.com/. Dom har varit roliga. En heter Dream Horse och den andra heter Horse fälttävlan. Vi börjar med bilden från Dream horse:

Och nu tar vi bilden från Horse Fälttävlan:
Den sista bilden från Horse Fälttävlan ser ut som en jag har tagit på en riktig person, i alla fall lite. Jag brukar hoppa på Hard och Normal. Jag har kört det spelet ganska länge så jag är bra på det. På den här bilden kör jag på Hard. Min häst heter Charm där. http://www.girlsgogames.com/. Klicka på länken för att gå dit.

/Flora

3 kommentarer:

 1. kan inte du flora skriva lite mera om panfu? snällaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!ps hur får man såna där hjärtan å falla ner??????

  SvaraRadera
 2. coopy (jag kallas för det ;) )22 mars 2010 20:03

  tjena tjena jag är en anna yo yo!!!!!! och jag hålelr me "anonym" skriv lite mer om panfu och inte hästar, föresten jag heter: koppy_5698:) på panfu och coopy_555 på go super model och rossyvissy_/coopy på clubpenguin ha en trevlig dag hejdå

  SvaraRadera
 3. Du. Jag försköker skriva om Panfu så mycket jag kan! Ok. Alltså i bland skriver jag om hästar, men inte ofta. Så bye!

  /Flora:)

  SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥