.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

onsdag 10 mars 2010

Panda familjen Panfuson

Hej! Jag har några bilder på Flora555s familj. Jag kommer skriva lite grann om dom.

Flora555 är en djur galen panda. Hon har en hund som heter Rufus och en häst som heter Charm. Charm är 9,5 år. Rufus är 2,5 år. Ålder: 10. Drömyrke: Vetrinär. Älskar: Hästar och choklad.

Här är Flora555s lillsyrra Emely. Emely älskar att shopa och sitta framför datorn. Hon har en fågel som heter Kajsa. Kajsa är en undulat. Ålder: 8,5. Drömyrke: Frisör. Svaghet: Dator.

Här är Flora555s mamma Lovisa. Lovisa har en katt som heter Esmeralda och en hund som heter Lukas. Lovisa brukar hjälpa Flora555 med Charm. Ålder: 31. Yrke: Jobbar i en kläddaffär. Svaghet: Shopa.

Här är Flora555s pappa Erik. Erik älskar att hänga med sina kompisar. Han brukar oftast laga mat hemma. Han jobbar ganska mycket så han har inte så mycket tid med familjen. Han har en pappegoja som heter Pappe. Ålder: 32. Yrke: Kock. Svaghet: Kompisar.

Det var alla. Visst värkar dom ha en bra familj? Tycker jag i alla fall. Dom har en katt som heter Esmeralda. En häst som heter Charm. En undulat som heter Kajsa. En hund som heter Rufus och en till hund som heter Lukas. Hejdå!!!

3 kommentarer:

  1. Hej det är jag Emely101. Jo det går den tiden jag kommer jag lovar.

    SvaraRadera
  2. Du flora vi möts vid sjön Okej! Hälsningar Emely101!

    SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥