.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

fredag 7 maj 2010

Del 9, Isbjörn

När jag vaknade kände jag att jag var varm. Jag sträckte på mig och plötsligt såg jag att jag var en isbjörn! Ahh, skrek jag högt. Jag klev upp och med all kraft slog jag på den hårda järndörren. Tassarna var kraftiga och efter ungefär 10 slag låg dörren i hoppdragen i snön. Jag gick in i kontrollrummet.
När jag kom in såg jag Bonez och en tjej som Bonez kallade Maj. Jag gömde mig snabbt! Townsend och spöket kommer att få glömma Kamaria! Vi ska ta henne själv och tvinga henne trolla oss till kung och drottning, skrattade Bonez ondskefullt! Jaa det ska vi, skarattade Maj. Plötsligt såg Maj mig och sköt en bedövningspil på mig! Ajj, skrek jag medans jag sakta sommande in.
När jag vaknade skände jag att jag var inom hus. När jag förskiktigt öppnade ögonen såg jag att jag var i en bur. Det fanns fiskar, apor, sköldpador, björnar, och renar som satt i lika dana burar. Fast fiskarna var i ett akvarium. Vad ska vi ha alla djuren till? frågade Bonez Maj. Vi ska själa en av Kamarias drycker och förtrolla dom till en arme som ska göra slut på Kamaria, skrattade Maj ondskefullt. Smart, mycket smart, sa Bonez. Åh nej, tänkte jag.....


Fortsättning följer....
/Flora:)

2 kommentarer:

  1. Vet du vad dräkten är för något?? Det är en michelindräkt.

    SvaraRadera
  2. Jay-Pea sa att det var en dräkt för ömtåliga pandor.

    SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥