.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

lördag 29 maj 2010

Stella och EPF agent

Tjaba tjena hallå!!! Jag är jätteglad!! Jag hann ta en bild på när Stella sjöng och så är jag EPF agent i Clubpenguin! Det här inläget kommer ha många bilder! EPF står för "Elite Penguin Force" och på svenska är det "Super Pingvin Styrka"! Här kommer några bilder:
Där är det när man ska göra ett test. Jag fick alla godkänt. T.ex skulle man: Pricka en snöboll på en pricktavla. Springa så snabbt man kan. Hitta den där dörren och som står där teleporten står på sidan, sen skulle man bli fast någonstans och sen kasta en snöboll på elsaken. Här kommer en till bild:
Här är det nya högkvarteret och telefonen vid sidan är vår nya telefon. Jag ringade in mig i brunt, där jag är. Här kommer en till bild:
Detta är vår nya telefon när man trycker på den. Den är mycket praktisk och mycket coolare en den gamla telefonen. Eller hur? Vid den gamla sportaffären finns en telefonkiosk som inte är en riktig telefonkiosk! Det är agentgången till högkvarteret. Så telefonen är en data som läser av ens pingvin. Så den vet om ifall jag är en agent, då släpper den in mig. Här kommer en bild på när Stella sjöng:
Stella var jättebra på att sjunga! Jag tog en bild snabbt och la in den på paint och sen fortsatte jag titta när hon sjöng. Hon var jättesöt! Jag tror jag ska köpa en Stella när jag har fått mer Pandamynt. Nu har jag bloggat rekordlångt inlägg! Förresten säg inte att jag är agent för om någon i Clubpenguin får veta det kanske dom skvallrar och då kan jag inte spionera på någon! Mina händer har fastnat nu så.... Hejdå!/Flora;)

1 kommentar:

  1. Hej kolla in min blogg också ses p.s jag är ett JÄTTEstort fan av din blogg nu vet jag hur man skickar komentarer till din blogg!!//Sheris

    SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥