.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

söndag 6 juni 2010

Frågor och svar 7/7-11/7

Hej! Frågestunden funkar knappt så jag skriver det här på frågor och svar. Här kommer frågorna:

Fråga från Anonym: Hej flora! Tycker du att clubpenguin är roligare än Panfu jag undrar vad kan kan och sånt och jag vill testa ett spel man inte vet mycket om????? Svar: Panfu är såklart roligast! Men clubpenguin är också roligt.

Fråga från Anonym: Vilket spel tycker du är roligast mellan Panfu, Stallet och Clubpenguin? Svar: Panfu är roligast. Sen kommer Clubpenguin och sist Stallet.se.

Fråga från Anonym: Heej! Flora hur fick du till så du kunde visa din Stardoll här på bloggen? Svar: Jag kopierade någon slaks kod på Stardoll. Så klistarde jag in den här.

Fråga från Anonym: Hur får man Panfubloggar? Svar: Man skapar dom på blogger.com eller blogg.se. Jag föredrar blogger i stället för blogg.se. Det är jättelätt att lägga upp bilder.

Fråga från Witz: Kan du skriva om mig Witz? Svar: Jag måste veta mer om dig. Heter du så i Panfu? Spelar du ens Panfu? Jag kan tyvärr inte skriva om dig. Jag behöver mer info.

Fråga från Briteny_Britny: Vad tycker du är roligast med Panfu? Svar: Allt tror jag. Att det är säkert och att man får nya snälla vänner! Spelen är roliga och det finns coola ställen.

Fråga från Ulpa: Hej, mitt panda namn är Ulpa och det står för Ultra Panda. Men hur kom du på namnet Flora? Svar: Förut tittade jag på ett tv program och där finns det en som heter Flora./Flora:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥