.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

måndag 23 augusti 2010

Jag, ulpa och skolstart

Heej allihopa. Idag började skolan :( Jág går i 3:an nu. Det kommer bli slöjd och massa nya saker. Hela skolan ställde sig i en Stor, (jag menar det JÄTTESTOR ring) och så fick vi piggelin. Det tog lång tid innan alla glassar var utdelade. Så fick vi ny kontaktbok, där det stod ett brev till föreldrarana och shemat. Jag fick sitta brevid en av mina bästisar (Blomma07 i Panfu) och en av mina kompisar (Simmi, eller vad hon nu heter i Panfu). Och så satt vi också med två andra killar. Shemat var ganska långt, och tråkigt. Matte, tystläsning, NO, engelska, slöjd, idrott, Mu (kanske multiplikation (alltså gånger)). Måndag slutar vi: 13:30. Tisdag: 13:30. Onsdag: 13:00. Torsdag: 14:00 (TRÅKIGT! Extra lång Skoltid xS). Fredag: 13:00. Jag träffade ulpa =)! Har saknat honom sååå mycket när han slutade. Här är en bild:
Snygg bild va? Smulan och Zingo mår toppen. Dom har lärt sig när som ser en liten lila påse, är det Whiskas Junior (Kykling, kalkon, tonfisk eller torsk i gele), och om det är en svart, mittemelan stor påsedär det står BILANX, Kitten Rich in Chiken, är det torrfoder. Vi seees sen!2 kommentarer:

 1. Jag har börjat fyran och vi slutar ännu senare=(
  MvH ulpa<3:=)xD

  SvaraRadera
 2. Nu vet jag iaf att du är ett år äldre än mig, för jag går i 2:an. Jag vet! Det är såå jobbigt! På måndagar slutar vi också sent!! Åååh. Iaf, jag tycker faktiskt det ska bli kul med slöjd och engelska (som jag har på min skola alltså). Engelskan är i morgon, JIPPIE!

  cken
  PS. lägg till mig i listan med
  bloggläsare, jag heter cken (som du
  säkert redan har fattat XD)

  SvaraRadera

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥