.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

söndag 15 augusti 2010

Sagotävling!

Heej allihopa! jag har blivit trött på att byta saga hela tiden så Jag ska göra en sagotävling! Ni får rösta, i kommentarerna. Vi börjar med den sagan jag har nu:
Plötsligt var Flora och Merlin vid slottet.
-Moohahaha! Du kommer aldrig besegra min magi! skrattade Merlin onsefullt.
-Jag tänker inte ge upp i alla fall! skrek Flora självsäkert. Plötsligt kom en stråle mot Flora, hon förskökte hoppa undan men det var försent. En stor eldlåga far över henne. Där låg hon på marken. Helt orörlig... Hon kollade upp i himmlen och tänkte för sig själv
"Jag kommer dö nu! Jag kommer dö nu!"
Så. Det var en liten del av den sagan. Det är nummer 1. Så om ni röstar på den kan ni skriva Trollkarlen från Bortomvärlden eller Nr 1. Här kommer nummer 2, Fotbolls sagan:
Det var ingen som ropade hjälp. Det var bara vinden. Mamma väckte mig klockan 8:30 på morgonen. Det var lördag och solen sken.
-Upp och hoppa! Du ska spela fotboll hela dagen idag. Ni ska lära er dribbla. Och ni ska välja en målvakt till första matchen som är idag klockan 18:30, sa mamma.
-Vaaa?? Är det idag!???? Jag trodde det var i morgon! skrek jag häpen.
Om ni ska rösta på den så skriver ni nummer 2, eller Fotbolls sagan. Här kommer nummer 3, äventyrs sagan:
Då fick jag nog! Jag skrek och drog i repet och till slut gick den av. Jag kastade mig upp, men Townsend fick tag i mig och drog mig ner. Han band fast mina händer med ett extra starkt rep den här gången. Om vi inte klarar att döda dig får vi stänga in dig så du aldrig kan besegra mig igen, röt Bonez. Du kommer inte undan med det här, skrek jag. Jodå, skrattade Bonez ondskefullt.
Om ni vill rösta på den här skriv Nr 3 eller Äventyrs sagan. Här kommer nummer 4, det mystiska fjället:
Hej, jag heter Flora555 men mina kompisar brukar kalla mig Flora. Nu ska jag berätta min mystiska historia. Del 1. Jag gick upp en morgon för att gå till bassängen och bada. Det var mycket färger med badringar och flytkuddar. När jag skulle in i omklädningsrummet för att sätta på mig mina kläder såg jag att ett skåp lyste. Jag klädde snabbt på mig kläderna. Mystiskt tänkte jag. Jag försökte öppna skåpet men det gick inte, så jag bestämde mig att fråga Kamaria om nyckeln.
Om ni vill rösta på den här skriv Nr 4 eller Det mystiska fjället. Här kommer nummer 5, Vinter sagan:
Klara: Mamma mamma det snöar!!
Mamma: Kul. Då kan du åka skidor i morgon om det har kommit mycket snö.
Klara:Aaa... Det blir kul.
Pappa: Det är mat!!
Klara:Ok. När kommer Maja, Nick och Molly hem?
Pappa:Om typ en halv timme.
Klara: Okej.

Det var alla sagor. Om ni vill att jag ska starta en ny så skriver ni vad sagan ska handla om och lite sånt. Vi seees!3 kommentarer:

Hejssan!
Jag ÄLSKAR att ni kommenterar men jag har några regler som ni ska följa:

Inget snusk.
Inga svärord.
Inga hot

Om man har t.ex hot i sin kommentar så godkänner jag den inte! Så skriv snälla kommentarer. Håll höjd!

MVPH Flora555 ♥